info@oranakliyat.com

Aydıntepe Mahallesi Bilgili Sokak No:10/3 Tuzla/İstanbul

Ağır Yük Taşımacılığı

Ağır Yük Taşımacılığı

Ora Nakliyat olarak, geniş filo ve tecrübeli ekibimizle her türlü ağır yük taşıma ihtiyacınıza çözüm sunuyoruz. Güvenilir, hızlı ve profesyonel hizmet anlayışımızla siz değerli müşterilerimize en iyi taşıma deneyimini yaşatmayı hedefliyoruz. Sektördeki yenilikleri yakından takip ederek teknolojik ekipmanlarımızla işlerinizi en güvenilir şekilde sonuçlandırıyoruz. Uzman lojistik firması Ora Nakliyat ile ağır yük taşımacılığı konusunda endişelenmeden yükünüzün taşınmasını bize hemen teslim etmek için bize ulaşın.

Tüm Gümrük Kapılarından Taşıma Hizmeti

Ağır Yük Taşımacılık Avantajlarımız

Konteyner, tenteli, parsiyel, ağır yük, ağır yük, açık yük ve proje taşımacılığı hizmeti aldığınız da size sağlayacak olduğumuz avantajlar.

Yetki Belgeleri

ÜDY 3, TİO, K1, C2 ve kapsamlı teminat belgeleri taşımacılık hizmeti sunuyoruz.

Garantili

Yükünüze gelecek her hangi bi olumsuzluğa karşı garanti ve güvence veriyoruz.

Canlı Takip

Yükünüzün nerede olduğunu arvento uygulaması ile adım adım takip edin.

Teminatlı Taşıma

C2 belgesiyle her alandan yük taşımacılık hizmeti sağlıyoruz.

Teklif Alın

İletişim Bilgilerimiz

Aydıntepe Mahallesi Bilgili Sokak No:10/3 Tuzla/İstanbul

Sık Sorulan Sorular

Ağır yük taşımacılık, aşırı büyük veya ağır olan yüklerin nakliyesini sağlayan bir taşımacılık türüdür. Bu tür yükler genellikle standart araçlarla taşınamayacak kadar büyük veya ağır olduğundan özel ekipman ve düzenlemeler gerektirir. Ağır yük taşımacılığı, genellikle vinçler, özel taşıma araçları ve uzman operatörler tarafından gerçekleştirilir. Bu hizmet, endüstriyel ekipmanlar, makine parçaları, inşaat malzemeleri gibi büyük ve ağır nesnelerin güvenli bir şekilde taşınmasını sağlar.

Ağır yük taşımacılık, genellikle büyük ebatlı ve ağır ağırlıklı eşyaların taşınması işlemidir. Bu kapsamda inşaat malzemeleri, endüstriyel makinalar, gemiler, uçaklar gibi büyük ebatlı ve ağır olan her türlü malzeme ve ekipman taşınabilir.