info@oranakliyat.com

Aydıntepe Mahallesi Bilgili Sokak No:10/3 Tuzla/İstanbul

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Ora Nakliyat olarak sunduğumuz Parsiyel Taşımacılık hizmeti ile eşyalarınızı güvenle taşıyoruz. Eksiksiz ve titiz bir şekilde paketlenen eşyalarınız, belirlenen adreslere zamanında teslim ediyoruz ve sizin için en uygun ve ekonomik çözümleri sunarak taşıma sürecinizi kolaylaştırıyoruz. Profesyonel lojistik firması Ora Nakliyat ile parsiyel taşımacılık hizmeti almak için hemen bizimle iletişime geçin.

Tüm Gümrük Kapılarından Taşıma Hizmeti

Parsiyel Taşımacılığı Avantajlarımız

Konteyner, ağır yük, parsiyel, ağır yük, tenteli, açık yük ve proje taşımacılığı hizmeti aldığınız da size sağlayacak olduğumuz avantajlar.

Yetki Belgeleri

ÜDY 3, TİO, K1, C2 ve kapsamlı teminat belgeleri taşımacılık hizmeti sunuyoruz.

Garantili

Yükünüze gelecek her hangi bi olumsuzluğa karşı garanti ve güvence veriyoruz.

Teminatlı Taşıma

C2 belgesiyle her alandan yük taşımacılık hizmeti sağlıyoruz.

Canlı Takip

Yükünüzün nerede olduğunu arvento uygulaması ile adım adım takip edin.

Teklif Alın
İletişim Bilgilerimiz

Aydıntepe Mahallesi Bilgili Sokak No:10/3 Tuzla/İstanbul

Sık Sorulan Sorular

Parsiyel taşımacılığı, bir aracın birden fazla müşterinin yüklerini aynı seferde taşıması işlemidir. Yani araç, farklı müşterilere ait parsiyel yükleri aynı güzergahta ve aynı seferde taşıyarak maliyetleri düşürmeyi amaçlar. Bu sayede küçük ölçekli yükler de daha ekonomik bir şekilde taşınabilir.

Parsiyel taşımacılık içinde genellikle küçük ve orta ölçekli yükler taşınır. Bu yükler arasında elektronik eşyalar, tekstil ürünleri, gıda maddeleri ve ambalaj malzemeleri gibi çeşitli ürünler bulunabilir. Taşınacak yük miktarı, tek bir kamyon için yeterli olmayacak kadar az olduğunda parsiyel taşımacılık tercih edilebilir.